Hozzávalók:

4 szelet setéscomb
4 szelet Baconszalonna
szilva
só, bors, cukor
petrezselyem, kakukkfű
Worchester szósz

Elkészítés:

Elkészítés: 1. A feldarabolt szilvát cukorral és egy kis borssal addig sütöm, amíg nem karamellizálódik. 2. A húst vékonyra verem, fűszerezem Worchester szószal megkenem és rárakom az elkészített szilvát. Óvatosan a húst feltekerem, figyelve arra, hogy a töltelék ne folyhasson ki. Az így elkészül "gombóckát" a Baconszalonnával körbetekerem és hústűvel vagy cérnával átkötözöm. Kivajazott tepsiben egymás mellé teszem, sajttal vagy/és szilvával szórom meg. Egy órát sütöm és majonézes zöldséggel tálalom. Jó étvágyat!
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98