Hozzávalók:

0,5 kg pulykamell filé
1 konzerv öszibarack
25 dkg tappista sajt
só,bors,olaj,vaj
0,5 kg burdonya

Elkészítés:

A pulykamell filét szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát megpucoljuk és feltesszül főni. Majd kevés oljaon kisütjük a húsokat. A húsokat kivajazott tepsibe rakjuk, ráöntjük az őszibarack levét és alufólával lefedve pároljuk 20 percig a sütőben. Párolás után kivesszük, a fóliát eltávolítjuk. A húsokra rárakjuk az őszibarackokat és a barackokra a vékonyra szeletelt sajtot. Ezután sütőbe rakjuk és addig sütjük még a sajt meg nem olvad. Amikor a burgonya megfőtt összetörjük pürének. És ezzel együtt tálaljuk.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98