Hozzávalók:
1,2 kg ponty
Töltelék:
20 dkg gépsonka
5 dkg vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöldje
4 db tojás
só
bors
kömény
olaj
Töltelék:
20 dkg gépsonka
5 dkg vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöldje
4 db tojás
só
bors
kömény
olaj
Elkészítés:
Az olajon pirítsuk meg a finomra vágott vöröshagymát, a fokhagymát és a sonkát. Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és összekeverjük a sóval és a tojással. A tölteléket addig melegítjük, míg a tojás meg nem szilárdul, mint a rántottánál. Az előkészített hal hasüregébe töltjük, olajjal meglocsoljuk, és 150 fokon 25 percig sütjük.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98