Hozzávalók:

35dkg hosszúmetélt,
1 doboz mirelit tenger gyümölcsei vagy 1-1dz rákkonzerv és kagylóhús,
50 dkg paradicsom,
25 dkg csiperkegomba,
2 közepes fej vöröshagyma,
1-2 gerezd fokhagyma,
2 dl húsleves,
1 ek.vaj,
só,bors.friss kapor,
citromgerezd

Elkészítés:

A forró vajon üvegesre pároljuk az apróra felkockázott vörös-és fokhagymát.Hozzáadjuk a félbevágott gombát és a felengedett vagy lecsöpögtetetttenger gyümölcseit.A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, húsát felkockázzuk.A raguhoz adjuk és megpároljuk.Sózzuk,borsozzuk,majd felöntjük a levessel,és 10 percig pároljuk.Közben a tésztát bő,forrásban lévő vízben 8-10 percig főzzük.Lecsöpögtetjük,majd ráhalmozzuk, a friss kaporral ízesitett mártást.Citromgerezdel,kaporral díszitjük.