Hozzávalók:
vágott zsemle 2 db
csirkemellfilé 1 db
édes mustár, hagyma, sárgarépa, bors, vaj, majonéz, szerecsendió
csirkemellfilé 1 db
édes mustár, hagyma, sárgarépa, bors, vaj, majonéz, szerecsendió
Elkészítés:
A zsemléket kettészeljük, és belső felüket grillen barnára pirítjuk.
A csirkemellből két vastag szeletet formázunk, alaposan megszórjuk szerecsendióval, és forró vajban ropogós pirosra sütjük.
A zsemlék alját megkenjük mustárral, megszórjuk reszelt hagymával és sárgarépával, ráfektetjük a húsokat, megborsozzuk, és végül ízlés szerint majonézzel ízesítjük.
A szendvicseket kicsit összenyomjuk, majd kettészeljük, és banánturmixszal tálaljuk.
A csirkemellből két vastag szeletet formázunk, alaposan megszórjuk szerecsendióval, és forró vajban ropogós pirosra sütjük.
A zsemlék alját megkenjük mustárral, megszórjuk reszelt hagymával és sárgarépával, ráfektetjük a húsokat, megborsozzuk, és végül ízlés szerint majonézzel ízesítjük.
A szendvicseket kicsit összenyomjuk, majd kettészeljük, és banánturmixszal tálaljuk.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98