Hozzávalók:
-20 dkg porcukor
-1 ráma
-2 cs. csokipuding
-2 tojás
2 evőkanál kakaópor
-1cs. ostyalap
Elkészítés:
Gőz felett a rámát a porcukorral kikeverem.
Leveszem és belekeverem a tojásokat, pudingporokat,
kakaóport. Visszateszem a gőz fölé és sűrűre főzöm.
Ismét leveszem és az apróra tört ostyalapot belekeverem. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöm és egy éjszakára a hütőbe teszem. Másnap szépen lehet szeletelni. Egyszerű és nagyon finom!
Leveszem és belekeverem a tojásokat, pudingporokat,
kakaóport. Visszateszem a gőz fölé és sűrűre főzöm.
Ismét leveszem és az apróra tört ostyalapot belekeverem. Fóliával bélelt őzgerincformába öntöm és egy éjszakára a hütőbe teszem. Másnap szépen lehet szeletelni. Egyszerű és nagyon finom!