Hozzávalók:
rizs (tasakos is lehet)
kukorca (konzerv)
zöldborsó
sárgarépa
petrezselyemzöld
só, bors, ételízesítő
kukorca (konzerv)
zöldborsó
sárgarépa
petrezselyemzöld
só, bors, ételízesítő
Elkészítés:
Előkészítés: Ami fagyott, azt fagyosan dolgozzuk majd fel.A sárgarépát apró kockára vágjuk.
Elkészítés: A rizst, ha nem zacskós, akkor kevés olajon megpirítjuk, majd megfelelően fűszerezve megfőzzük. A zöldségeket és a petrezselyemzöldet vajon, vagy olajon pároljuk. Vigyázat! Ha fagyos a zöldség nem szabad kiengedni, mert úgy nem lesz az igazi. Ha minden megfőtt, megpárolódott veszünk egy tálat és mindent beleteszünk. Jól összekeverjük az összetevőket, majd jóízűen elfogyasztjuk. Husi mellé ajánlott.
Jó étvágyat!
Elkészítés: A rizst, ha nem zacskós, akkor kevés olajon megpirítjuk, majd megfelelően fűszerezve megfőzzük. A zöldségeket és a petrezselyemzöldet vajon, vagy olajon pároljuk. Vigyázat! Ha fagyos a zöldség nem szabad kiengedni, mert úgy nem lesz az igazi. Ha minden megfőtt, megpárolódott veszünk egy tálat és mindent beleteszünk. Jól összekeverjük az összetevőket, majd jóízűen elfogyasztjuk. Husi mellé ajánlott.
Jó étvágyat!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98