Hozzávalók:
40-50 dkg csirkemell v. pulykamell filé
1 kg répa
4-5 fej vöröshagyma
só, 2 leveskocka
1 kg répa
4-5 fej vöröshagyma
só, 2 leveskocka
Elkészítés:
A húst felszeleteled, a répát kisebb (4-5 centi) darabokra vágod, a hagymát kb fél cm-es vastagságú karikákra szeleteled.
Az edény aljára teszel 1 réteg hagymát, rá egy rétek húst, rá egy réteg répát. Ezt addig rakosgatod, amíg el nem fogy. Felöntöd annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Beledobsz a vízbe két leveskockát, az egészet sóval ízesíted.
Ha már teljesn puha a répa, akkor van készen.
Legjobb, ha rizzsel és besamel mártásos karfiollal tálalod.
NAGYON FINOM!
Az edény aljára teszel 1 réteg hagymát, rá egy rétek húst, rá egy réteg répát. Ezt addig rakosgatod, amíg el nem fogy. Felöntöd annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Beledobsz a vízbe két leveskockát, az egészet sóval ízesíted.
Ha már teljesn puha a répa, akkor van készen.
Legjobb, ha rizzsel és besamel mártásos karfiollal tálalod.
NAGYON FINOM!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98