Hozzávalók:
1 csomag eper levél száraztészta
0.5 kg marha darált hús (lehet sertés is)
2 db kis sűrítet paradicsom
2 db közepes méretű vereshagyma
5 gerezd foghagyma
8 dgk zőld bórsó
0.6 dl étolaj
só, bórs, majoranna ,oregánó,csipetnyi kakukkfű,3szm koriander,1 teáskanál erős pista, ízlésszerűen ételízesítő,
tetejére: tejfől, reszelt sajt, zőld fűszerkeverék.
Elkészítés:
A száraztésztát megfőzzük sós vízben. az olajban a vereshagymát és a foghagymá megpirítlyuk, majd hozzáadlyuk a darálthúss,és a fűszereke ha ezkész akkór egy kivajazott jénaitálba rétegezzük,majd a tetejére tesszük a tejfől, a reszelt sajot végül megszórjuk a zöld fűszerkeverékkel.