Hozzávalók:

2 db csontozott pulykacomb (készülhet bárm.húsból)
35 dkg gomba
40 dkg sárgarépa
3 fej közepes hagyma
1 doboz tejföl
25 dkg reszelt sajt
1 dl száraz fehérbor
só,bors,vegeta,majoranna

Elkészítés:

Olajjal kikent vas vagy cseréptálba bőrével lefelé
belehelyezzük az előzőleg befüszerezett húst.Lelocsoljuk a borral,majd a megtisztított és felkarikázott zöldségeket rétegenként ráhelyezzük a húsra úgy,hogy minden szinten meglocsoljuk a tejföllel és megszorjuk majorannával.Ügyeljünk arra,hogy a gombával zárjuk a sort.A tetejére rászorjuk a reszeltsajt felét majd forró sütőbe tesszük.Közepes hőfokon addig pároljuk amig a hús meg nem puhul.Utánna
hozzáadjuk a maradék sajtot és nagylángon pirosra sütjük.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98