Hozzávalók:
3 nagy csokor petrezselyemzöld
5 gerezd foghagyma
50 ml olivaolaj
1 nagy citrom leve
1/2 kg friss Shampiongomba
4 tk. reszelt Parmezán sajt
1 kk. só
1/2 kk. bors
5 gerezd foghagyma
50 ml olivaolaj
1 nagy citrom leve
1/2 kg friss Shampiongomba
4 tk. reszelt Parmezán sajt
1 kk. só
1/2 kk. bors
Elkészítés:
A petrezselyemzöldjét cm-es darabokra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
Összekeverjük a sajttal és hûtõbe tesszük 1-2 órára.
Az olivaolajból, a citromlébõl szétnyomkodott foghagymával,
sóval, borssal öntetet készítünk, de ezt csak a tálalás
elõtt keverjük a salátához.
Összekeverjük a sajttal és hûtõbe tesszük 1-2 órára.
Az olivaolajból, a citromlébõl szétnyomkodott foghagymával,
sóval, borssal öntetet készítünk, de ezt csak a tálalás
elõtt keverjük a salátához.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98