Hozzávalók:
60dkg pulykamell kockára vágva
40dkg sajt kockára vágva
1 doboz körszelete ananász (a szeleteket 4-be vágjuk)
hegyes végű pálcika (hurkapélca kb.20cm-es 8 db)
liszt, tojás, zsemlemorzsa
40dkg sajt kockára vágva
1 doboz körszelete ananász (a szeleteket 4-be vágjuk)
hegyes végű pálcika (hurkapélca kb.20cm-es 8 db)
liszt, tojás, zsemlemorzsa
Elkészítés:
A felkockázott húst besózzuk, és az ananász levét ráöntve 1-2 órát állni hagyjuk.A kb. 20 cm-es pálcikára
felfűzzük a hozzávalókat:hús, ananász, sajt, szorosan, amíg tele lesz a pálcika. A rudakat a szokásos módon panírozzuk(liszt, tojás,zsemlemorzsa).A sütése legegyszerűbb frituba, közepesen forró olajban.Egyszerre 4 db. pálcika fér a sütőbe, kb. 10 percig kell sütni. Burgonypüré illik hozzá.
felfűzzük a hozzávalókat:hús, ananász, sajt, szorosan, amíg tele lesz a pálcika. A rudakat a szokásos módon panírozzuk(liszt, tojás,zsemlemorzsa).A sütése legegyszerűbb frituba, közepesen forró olajban.Egyszerre 4 db. pálcika fér a sütőbe, kb. 10 percig kell sütni. Burgonypüré illik hozzá.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98