Hozzávalók:

4 nyúl hátsó combja
30 dkg máj
10 dkg gomba
10 dkg zsir
10 dkg zöldborsó
0.5 dl alkohol
só,bors
A mártáshoz:
2 dkg zsir
2 dkg liszt
3 dl vörösbor

Elkészítés:

Újjnyi csíkokra vágjuk a húst,serpenyőben zsiron puhára pároljuk.A májat felszeleteljük És a hus mellett átsütjük.
Közben külön-külön megpároljuk a gombát sózva borsozva,és a borsót,és összekeverjük a hússal.
Mártás:zsirban világosra piritjuk a lisztet és a borral felengedjük,összeforraljuk,ha sima a húsra öntjük.
Meglocsoljuk az alkohollal és meggyújtva visszük az asztalra.
Párolt rizs és sült burgonya illik hozzá.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98