Hozzávalók:
4 db nyúl hátsó combja
1 fej vöröshagyma összevágva
25 dkg gomba összevágva
5 dkg vaj
2 kávéskanál mustár
2 dl tejszin
só,bors
1 fej vöröshagyma összevágva
25 dkg gomba összevágva
5 dkg vaj
2 kávéskanál mustár
2 dl tejszin
só,bors
Elkészítés:
A hagymát és a gombát a vaj felében megpároljuk,fűszerezzük és beletesszük a mustárt.
A nyúlcombokat vékony csíkokra szeleteljük és a vaj másik felében megpiritjuk,majd kevés vizzel puhára fözzük.
A húst hozzáöntjük a gombához és ráöntjük a tejszint és forrásig hevitjük.
Zsemlegombóc vagy csőtészta illik mellé.
A nyúlcombokat vékony csíkokra szeleteljük és a vaj másik felében megpiritjuk,majd kevés vizzel puhára fözzük.
A húst hozzáöntjük a gombához és ráöntjük a tejszint és forrásig hevitjük.
Zsemlegombóc vagy csőtészta illik mellé.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98