Hozzávalók:
20 dkg vaj
30 dkg liszt
5 dkg vaníliás cukor
2 db tojássárgája
30 dkg liszt
5 dkg vaníliás cukor
2 db tojássárgája
Elkészítés:
Az anyagokat összegyúrva 1 óráig pihentetem a hűtőben.
Lisztezett deszkán vékonyra nyújtom, és a legkisebb átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatom.
A tésztakorongok tetejére habot készítek:
2 db tojásfehérje 20 dkg porcukorral és 1 evőkanál citromlével habnak felverve, ezt kanál hegyével rácsöppentem a tésztakorongra.
Előmelegített, de nem forró sütőben sütöm (a tepsit nem kell kikenni).
Lisztezett deszkán vékonyra nyújtom, és a legkisebb átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatom.
A tésztakorongok tetejére habot készítek:
2 db tojásfehérje 20 dkg porcukorral és 1 evőkanál citromlével habnak felverve, ezt kanál hegyével rácsöppentem a tésztakorongra.
Előmelegített, de nem forró sütőben sütöm (a tepsit nem kell kikenni).
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98