Hozzávalók:

4 tojás
40 dkg porcukor
1 evőkanál kakaópor
12 dkg margarin
20 dkg liszt
2,5 dl tej
1 csomag sütőpor
csipet só
baracklekvár

Elkészítés:

A tojássárgákat 20 dkg porcukorral, a kakaóporral és a margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tejet. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük.
A tojások fehérjéjét egy csipet sóval, gőz felett kemény habbá verjük, hozzákeverjük a maradék porcukrot.
A megsűlt tésztát vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd rákenjük a habot és kakaóporral, csokireszelékkel megszórjuk.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98