Hozzávalók:
1 doboz narancslé (lehetőleg 100%-os)
1 üveg vörösbor
1 üveg vodka
1 üveg vörösbor
1 üveg vodka
Elkészítés:
Minden üsszetevőt jól hűtsünk le. Töltsünk félig egy poharat narancslével, majd csurgassunk hozzá fele annyi vörösbort. Figyelem! Ne keveredjenek össze. Kellő türelemmel elérhető, hogy a bor a narancs tetején maradjon, de csak akkor, ha mindegyik kellőképpen lehült. Ha ez megvan a tetejére ugyanilyen módon csurgassunk egy ujjnyi vodka-t. A látvány nem minden napi.
Fogyasztása: Csak egyszerre szabad meginni, nem lehet abbahagyni a felénél, mert a hatás igy elmarad.
Mindenképpen érdemes kipróbálni, nagyon finom és nagyon üt!!!
Fogyasztása: Csak egyszerre szabad meginni, nem lehet abbahagyni a felénél, mert a hatás igy elmarad.
Mindenképpen érdemes kipróbálni, nagyon finom és nagyon üt!!!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98