Hozzávalók:

9 db. tojás
11 ek. cukor
10 ek. olaj
9 ek. liszt
3 ek. kakaó
1 csomag sütőpor
25 dkg Ráma
25 dkg porcukor
25 dkg túró
1 csomag vaníliás cukor
1 citrom héja
2 csomag vaníliapuding
7 dl Mirinda üdítő
esetleg mazsola

Elkészítés:

Tészta:
9 db. tojássárgáját habosra keverünk 9 kanál cukorral. Adunk hozzá 10 ek. olajat, 9 ek. lisztet, 3 ek. kakaót, 1 csomag sütőport. Hozzáadjuk a 9 tojás felvert fehérjéjét. Kizsírozott, kilisztezett tepsiben kisütjük.
(nagy gáztepsi)

Krém:
25 dkg Rámát, 25 dkg porcukrot habosra keverünk. Adunk hozzá 25 dkg túrót, 1 csomag vaníliáscukrot, kevés reszelt citromhéjat, esetleg mazsolát.

Máz:
2 csomag vaníliáspudingot, 2 kanál cukorral, 1 dl Mirinda üdítővel csomómentesen elkeverjük. 6 dl Mirindát felteszünk forrni. A kikavart pudingot a forrásban levő Mirindához adjuk. Sűrű krémmé főzzük. Ha langyosra(!!) kihűlt rákenjük a túrókrémre. Csak langyosra szabad kihűteni, hogy ne dermedjen meg, ill., hogy kenhető legyen.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98