Hozzávalók:
Egy egesz ponty
paradicsompure
egyesz fej fokhagyma
egy csokor koriander
fej hagyma
citromle
so
bors
olivaolaJ
thime
paradicsompure
egyesz fej fokhagyma
egy csokor koriander
fej hagyma
citromle
so
bors
olivaolaJ
thime
Elkészítés:
A hagymat keves olivaolajban,kockakra vagva piritom,egy lapos,kerek aluminium hallabosban.Felontom vizzel,hogu alig ketujnyi magasan alljon.A fokhagymat megtisztitom es szeletekre vagva a koriandercsokorral a vizhez adom.Soval,borssal es sok thimemal fuszerezem es a paradicsompurevel osszekeverve osszeforralom.A megtisztitott,,vastag karikakra vagott halat belsosegek nelkul a szoszhoz adom es kislangon puhara fozom.Ha megfott,jol megcitromozom az egeszet es kuszkusszal vagy rizzsel talalom.Sok sikert!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98