Hozzávalók:

kb.1/2 kg. mandarin
1 db.mézes tortalap
1 flakon tejszínhab
1 zacskó gyümölcszselé
1 zacskó pudingpor (vaníliás)

Elkészítés:

A pudingot elkészítjük kevesebb tejjel, mint ahogyan a leírásban van. Ha kihűlt rákenjük a tortalapra. A mandarinokat megtisztítjuk, majd köralakban csigaszerűen elhelyezzük a pudingon, a következőréteget állítva tesszük rá. Ezután elkészítjük a zselét és a gyümölcsök tetejére öntjük
belülről kifelé haladva, ügyeljünk, hogy ne csorogjon le a tészta oldalán. Türelemmel adagoljuk a zselét!
Ha kézsen van kb. 1/2 órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk, a tetejét ízlés szerint tejszínhabbal citrommal, kivivel díszítjük.
Biczó Andrea 9 éves
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98