Hozzávalók:
1/2 kg pulykamáj
1 ü. natur lecsó
2 nagy fej vöröshagyma
6-8 db burgonya
4 dl tejföl
só,bors,pirospaprika
1 ü. natur lecsó
2 nagy fej vöröshagyma
6-8 db burgonya
4 dl tejföl
só,bors,pirospaprika
Elkészítés:
Egy fej vöröshagymát apróra vágok,majd megdinsztelem.
A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm,majd
ízesítem sóval borssal,paprikával,és megpirítom.
Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót
a másik fej hagymával elkészítem.
Tűzálló tálat kizsírozom, és a hozzávalókat soronként
/ 1 sor burgonya,1 sor máj, 1 sor lecsó és rá a tejföl/
a tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen,
amit még egy kis tejföllel meglocsolok.
Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.
A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm,majd
ízesítem sóval borssal,paprikával,és megpirítom.
Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót
a másik fej hagymával elkészítem.
Tűzálló tálat kizsírozom, és a hozzávalókat soronként
/ 1 sor burgonya,1 sor máj, 1 sor lecsó és rá a tejföl/
a tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen,
amit még egy kis tejföllel meglocsolok.
Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98