Hozzávalók:
cukkini
krumpli
sargarepa
csirke (nem belsoseg)
petrezselyemzoldje
nagy szelet sutotok
fel pohar szaritott csicseriborso
levespor/kocka
hagyma
paradicsom
fuszerek izles szerint
krumpli
sargarepa
csirke (nem belsoseg)
petrezselyemzoldje
nagy szelet sutotok
fel pohar szaritott csicseriborso
levespor/kocka
hagyma
paradicsom
fuszerek izles szerint
Elkészítés:
A csicseriborso 24 orara vizbe rakva a duplajara dagad.A zoldsegeket jol megmossuk,a krumplit kockakra,a repat kb. 10 cm.es szeletekre vagjuk.A cukkinit nem hamozzuk meg es szinten gb. 10 cm.es szeletekre vagjuk.A sutotokot nagy kockakban hagyva rakjuk a zoldsegekhez.A labasba tesszuk a fej hagymat ez egy db. paradicsomot egeszben,a petrezselymet csokorban,vizzel leontjuk,hogy elfedje es levesporral,fuszerekkel izesitve forraljuk.Hozzaadjuk a zoldsegeket,a csicseriborsot es a megmosott hust.Vizzel feltoltve ujra felforraljuk,majd kis langon egy oraig fozzuk.Boltbanvett,dobozos kuszkuszt fozve hozza igazi izraeli fofogas!(a kuszkuszt ugy merjuk ki,mint a rizst es a levesbetet a koret.A leveslet kulon fogyasztjuk)Sok sikert!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98