Hozzávalók:
- 1 kg vöröshagyma
 - 2 dl sűrű tejföl
 - 5 dkg reszelt sajt
 - 10 dkg császárhús
 - 1 csokor friss kapor
 - só
 - törött fehérbors
 - szerecsendió-reszelék
 
Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, és vastag karikákra vágjuk. A kaprot finomra metéljük. A császárhúst egyforma apró kockákra vagdossuk. A serpenyőbe beletesszük a császárhúst, és kevergetve megpirítjuk. Rátesszük a hagymát, megborsozzuk, és a szerecsendió-reszelékkel meghintjük. Összekeverjük, és azonnal befedjük. A hőforrást a lehető legkisebbre visszakapcsoljuk, és kb. 10 percig pároljuk. Ezután a fedőt levesszük, rászórjuk a kaprot és beleöntjük a tejfölt. Belekeverjük a reszelt sajtot, befedjük, és további 10 percig pároljuk.
Forrás: DPG recepttár
				
				
				
				
