Hozzávalók:

csirkemell darabkák, amennyit szeretnénk,
tojásfehérje /lehet egész tojás is, de így fogyisabb/
kukoricaliszt
sült csirke fűszer, vagy só,bors, paprika, szerecsendió

Elkészítés:

A csirkemelldarabkákat először fűszerezem, beleforgatom a kukoricalisztbe, úgy hogy mindenhol befedje. Utána öntöm rá a felvert tojást - ill. fehérjét. Nem kell habbá verni, csak úgy, hogy ne legyen egyben! Azzal is összekavargatom, ha kell - mert nagyon folyós - még teszek hozzá kukoricalisztet, majd teflonserpenyőben, olajban, nem túl erős láng fölött megsütöm. Lehet a kukoricalisztbe kis szezámmagot keverni, vagy a fűszerezést variálni. Gyors, finom vacsora vagy ebéd zöldséggel, petrezselymes krumplival, vagy krumplipürével!
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98