Hozzávalók:

1 fej hagyma
1/2 kg gomba
2 dl tejföl + 2 ek. liszt
1 tojás
10 dkg sajt
1 kk. pirospaprika
késhegynyi szerecsendió
só, bors
a tésztához liszt, tojás, tej, só

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és együtt pároljuk, sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Ha megpuhult, a tejfölös eresztékkel besűrítjük és hozzákeverjük a felvert tojást, szerecsendióval ízesítjük.
12 db sós palacsintát sütünk, majd kivajazott tűzálló tálban rétegesen lerakjuk a gombát és a palacsintákat, felülre palacsinta kerüljön, azt kenjük meg tejföllel, majd szórjuk rá a reszelt sajtot. 15 percig sütjük, friss salátával tálaljuk.
A Puki imádja!!!
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98