Hozzávalók:

  • 30 dkg sovány sertéshús
  • 1 közepes fejvöröshagyma
  • 20 dkg gomba
  • fél csomó petrezselyem
  • fél csomó metélőhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • curry
  • törött bors

Elkészítés:

Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a csíkokra vágott húst és állandó keverés mellett átsütjük. A hagymát apróra vágjuk, a megmosott gombát pedig vékonyra szeleteljük és mindkettőt hozzáadjuk a húshoz. Borssal, sóval, curry-vel, metélőhagymával, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Kevés víz hozzáadásával pároljuk.

 

Ha megpuhult, zsírjára sütjük és salátával tálaljuk.

 

Forrás: DPG recepttár 


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel