Hozzávalók:
- 1 db fejes saláta
 - 2 db paradicsom
 - 4 dkg dióbél
 - 25 dkg Feta sajt
 - 2 db alma
 - 2 db nektarin
 - 1 fürt szőlő.
 
Az illatos salátaöntethez: 
- 2 evőkanál illatos salátaecet
 - 1 pohár joghurt vagy kefir
 - negyed csomag petrezselyem finomra vágva
 - só
 - őrölt bors
 
Elkészítés:
A megmosott salátaleveleket apróra tépkedjük, egy tányéron körberakjuk. A paradicsomokat felszeleteljük, az almákat vékony metéltre vágjuk, és a tányér közepére tesszük. Melléhelyezzük a szeletelt sajtot és nektarin cikkeket, majd a megmosott szőlőszemeket és dióbelet is. Illatos salátaöntettel leöntve, jól behűtve tálaljuk.
Forrás: DPG recepttár
				
				
				
				
