Hozzávalók:

  • 1 db fejes saláta
  • 2 db paradicsom
  • 4 dkg dióbél
  • 25 dkg Feta sajt
  • 2 db alma
  • 2 db nektarin
  • 1 fürt szőlő. 
Az illatos salátaöntethez: 
  • 2 evőkanál illatos salátaecet
  • 1 pohár joghurt vagy kefir
  • negyed csomag petrezselyem finomra vágva
  • őrölt bors

Elkészítés:

A megmosott salátaleveleket apróra tépkedjük, egy tányéron körberakjuk. A paradicsomokat felszeleteljük, az almákat vékony metéltre vágjuk, és a tányér közepére tesszük. Melléhelyezzük a szeletelt sajtot és nektarin cikkeket, majd a megmosott szőlőszemeket és dióbelet is. Illatos salátaöntettel leöntve, jól behűtve tálaljuk.

 

Forrás: DPG recepttár


A recepthez társított címkék:
tájjellegű étel