Hozzávalók:
2 kaveskanál olivaolaj,
1 finomra vágott hagyma,
2 zuzott fokhagymagerezd,
1 evokanál őrölt mandula,
2 kávéskanál masszala( indiai fűszerkeverék)
1/2 kávéskanál chilli por,
1 kávéskanál koriander,
1 kávéskanál kurkuma,
1 kávéskanál frissen reszelt
gyömbérgyökér,
40 dkg sürített paradicsom,
17,5 dkg főtt csicseriborsó,
4,5 dl zöldséges csontleves,
só, bors
1 finomra vágott hagyma,
2 zuzott fokhagymagerezd,
1 evokanál őrölt mandula,
2 kávéskanál masszala( indiai fűszerkeverék)
1/2 kávéskanál chilli por,
1 kávéskanál koriander,
1 kávéskanál kurkuma,
1 kávéskanál frissen reszelt
gyömbérgyökér,
40 dkg sürített paradicsom,
17,5 dkg főtt csicseriborsó,
4,5 dl zöldséges csontleves,
só, bors
Elkészítés:
Forró olajban üvegesre pároljuk a hagymát. Beletesszük az összetört fokhagymát, és további két percig pároljuk.
Kevés vízzel elkeverjük az őrőlt mandulát és fűszereket.A keveréket hozzáadjuk a hagymához, és 2-3 percig együttt főzzük.
beletesszük a paradicsomot, a csicseriborsót, és felöntjük a zöldséglevessel.
35-45 percig főzzük, hogy az ízek jól összeférjenek, sózzuk és forrón tálaljuk.
Kevés vízzel elkeverjük az őrőlt mandulát és fűszereket.A keveréket hozzáadjuk a hagymához, és 2-3 percig együttt főzzük.
beletesszük a paradicsomot, a csicseriborsót, és felöntjük a zöldséglevessel.
35-45 percig főzzük, hogy az ízek jól összeférjenek, sózzuk és forrón tálaljuk.