Hozzávalók:
két-három szelet kenyér
2-3 tojás
vöröshagyma, bors, só, porrá őrölt oregano, kakukkfű, pirospaprika
2-3 tojás
vöröshagyma, bors, só, porrá őrölt oregano, kakukkfű, pirospaprika
Elkészítés:
Beáztatom a kenyeret, kipréselem és egy tálba rakom. Ráütöm a tojásokat, némileg megfűszerezem és megsózom, pirospaprikát adok hozzá javitani egy picit a szinét. Homogénre keverem az igy kapott masszát.
Lábasban kevés olajban megpiritom a nagyon apróra vágott vöröshagymát (lehet hozzá paradicsomlevet vagy pürét adni, feldobja az izét). Mikor a hagyma már megpirult, hozzáöntöm a masszát és lassú tűzön kikavarom. Ennyi.
Lábasban kevés olajban megpiritom a nagyon apróra vágott vöröshagymát (lehet hozzá paradicsomlevet vagy pürét adni, feldobja az izét). Mikor a hagyma már megpirult, hozzáöntöm a masszát és lassú tűzön kikavarom. Ennyi.
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98