Hozzávalók:

1 kimagozott szeletekre vágott őszibarack
2 gerezdekre bontott narancs
25 dkg kockára vágott friss ananász
17,5 dkg mag nélküli szőlő
2,5 dkg brazil dió durvára darálva
1 narancs leve

Elkészítés:

Egy kevés dió is proteint és új ízt visz a gyümölcssalataba. Legjobb, ha a dióféléket egészben vásároljuk, és csak később aprítjuk föl, mert tört szemeket nem tárolhatunk sokáig. még jobban emeljük a fehérjetartalmat, ha joghurttal, tejföllel vagy kefirrel tálaljuk. Megmossuk és előkészítjük a gyümölcsöket. A barack- és narancsszeleteket köralakban elrendezzük egy tálon. Összekeverjük az ananászt, a szőlőt és a diót. és a kör közepére halmozzuk. Locsoljuk meg a narancslével.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98