Hozzávalók:

4 db nyúl első combja
1 kávéskanál só
1 kávéskanál pirospaprika
1 mokkáskanál bors
3 evőkanál kókuszreszelék
4 evőkanál liszt
1 doboz ananász karika
2 db banán

Elkészítés:

A kókuszreszeléket,lisztet,sót,pirospaprikát összekeverjük és ebben megforgatjuk a nyúlcombokat és porcelán vagy jénai tányérra rakjuk.Az ananász levét lecsorgatjuk és a kókuszos keverékben ezt is megforgatjuk és a combok tetején szépen elrendezzük.A banánt ujjnyi karikákra vágjuk és ezt is megforgatjuk a kókuszos keverékben,az ananász tetején szépen elrendezzük.
Folpack fóliával befedjük úgy,hogy a tányér alá hajtjuk a széleit.
650W-on a mikroban 17 percig sütjük.
Párolt rizst adunk mellé.
 

Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98