Hozzávalók:
25-30-deka tarhonya.
2-3 szen kozepes krumpli.
1-bogre zold borso/mirelit is jo/
Fustolt szallona,kolbasz,csirke labb; ha szereted;6-8drb.Zeller gumo,zold,petrezsejem/tetszes szerint/.
1 kissebb voros hagyma.
Tetszes szerint;piros paprika,vegeta,bors.
1-2 evokanal;pizza vagy paradicsom pure.
Ha van husle;viz is jo;2-3 liter.
2-3 szen kozepes krumpli.
1-bogre zold borso/mirelit is jo/
Fustolt szallona,kolbasz,csirke labb; ha szereted;6-8drb.Zeller gumo,zold,petrezsejem/tetszes szerint/.
1 kissebb voros hagyma.
Tetszes szerint;piros paprika,vegeta,bors.
1-2 evokanal;pizza vagy paradicsom pure.
Ha van husle;viz is jo;2-3 liter.
Elkészítés:
Annyi fustolt szallonakockat piritunk;2-3 evokanal zsirt kapjunk.Zsirra ontjuk a tarhonyat;piritjuk majdnem kozepes barnaig;piros paprika,felonteni a level.Bele tesszuk a kockara vagott krumplit,szallonat,kolbaszt,csirke labbakat,fuszereket.Zoldborsot kb;10 percel mielott kesz a leves./Igy nem fonyad bele/Nagyon finom bogracsban keszitve./Ha fantaziad szerit;tobb dolgot is teszel bele;kb eggyenlo a bab levessel/.
Jo etvagyat!!!
Jo etvagyat!!!
Forrás:
EXTERNET Web-Art Műhely 1997-98